fredag 2. desember 2011

Fra 0-5 til 6-5

Overvann, vind, regn og 0-5 til pause. Ja det så ikke lyst ut for G98-2 på Rommensletta kunstgress etter 35 minutt spill. Men en kamp har alltid to omganger og det skulle så til de grader snu etter hvilen. Reduseringene kom jevnt og med 5 min igjen av kampen var vi bare to mål unna seier. Mens Rommen gutta frøs i det sure været så fant vi igjen litt varme og Nico som hadde våknet til live sørget for et comeback som jeg aldri har vært borti før. Fra 0-5 til 6-5 står det respekt av og et slikt comeback hadde aldri kommet uten den gode tonen som har vært i gruppen den siste tiden og kvaliteten vi har hatt på trening har vært særdeles bra. Selv med overvann og egentlig nesten umulig å spille Ullernfotball, så prøvde vi hele tiden og til slutt lyktes vi.

Ullern; Håvard Gundesø, Martin Søderblom, Ingebrigt Skollerud, Oskar Veggeland, Helge Johansen, Alexander Skeppland, Herman Vie, Erik Næss, Marius Omreng, Benjamin Diesen, Nicolay Espeland. Innbyttere: Henrik Moe, Sander Lystvedt, Martin Aspelund og Oskar Sundkjer Minos.

Mål: Nico 4X, Oskar og Alex.