torsdag 1. desember 2011

Fraværssurr!

På G-98 forventes det at alle spillere klarer å melde forfall på egenhånd og i god tid før treningen begynner. Det forventes også at terskelen for å melde forfall for en satstingsspiller er veldig høy. Idag var 11 av 27 spillere fraværende av ulike årsaker. Fraværene i seg selv kan muligens begrunnes, men når 7 av de kommer mellom 16:00 og 16:30 blir vi (trenere) rett og slett forbannet. Hadde dette vært et engangstilfelle så hadde det på en måte vært greit. Derimot, har dette vært regelen istedenfor unntaket siden oppstarten på 2012 sesongen.

Samtlige treninger frem til påske er planlagt helt ned til minste detalj og selvfølgelig basert på hvor mange spillere som til enhver tid skal være hvor i de ulike øvelsene, osv. Da kan ikke forfallene komme samme dag som treningen. Da må alt planlegges på nytt og en mister fort litt av motivasjonen for å lage et best mulig opplegg til samtlige. Når spillere i tillegg presterer å komme 2-3 minutter for seint til hver eneste økt så begynner beger å bli rimelig fullt...

Følgende krystallklare regler gjelder for fravær:
- Alle frvær skal gis per sms eller telefon med en god begrunnelse
- Du skal gi beskjed, IKKE mamma eller pappa!
- Absolutt seineste frist for fraværmelding er før du går på skolen samme dag som treningen (frvær seinere enn dette skal altså ikke forekomme!)
- I akutte tilfeller som inntreffer seinere på dagen er naturligvis unntak, men da ringer du og forklarer hva som har skjedd
- Alle skal være klare til å starte økten presist. Da nytter det ikke å komme syklende 1-2 min før tiden for så å bruke 10 min på å skifte til fotballsko
- Ved hospitering eller ekstraøkt med Håvard skal fraværet meldes til den aktuelle treneren og ikke til meg (kontaktinfo ligger på nettsiden til Ullern)
- Tenk deg om og prøv å løs situasjonen før du tar det tunge valget om å melde fravær

Vi forventer en kraftig forbedring på dette fra og med nå. Dere har selv bestemt straff som skal gjelde ved brudd på disse reglene.

Kvaliteten på øktene så langt i høst har vært veldig veldig bra og med ytterligere forbedring på dette med fravær bør ting bli enda bedre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar