søndag 4. desember 2011

Uke 49

Da er en travel helg, med mange gode prestasjoner tilbakelagt og vi ser igjen frem mot en ny god treningsuke. Sesongen 2012 har startet veldig bra, med kvalitet på både trening og i kamp. Vi tar stadig nye steg som enkeltspiller, lag og som gruppe. Det er veldig moro å følge dette nærmest fra dag til dag!

Kampene denne helgen viser at resultatet ikke alltid har samsvar med prestasjonen. Samtidig som det også til de grader beviser at ting går opp og ned her i verden. Vi varierer i prestasjonene fortsatt, men bunnivået er betraktelig høyere nå enn det var for bare et halvt år siden.

Nå forventes det at temaet fravær er et tilbakelagt kapittel og at vi slipper mer surr rundt det. Planlegg ukene godt slik at du kan være med på alt av aktiviteter. Ved fravær så meld fra i god tid og seinest samme morgen.

Kommende uke blir litt annerledes da eg og Rudi er i Amsterdam frem til torsdag. Det blir derfor trening torsdag, fredag og søndag for TG 1 og 2, mens TG 3 trener som vanlig mandag 16:30 med Alex og Erik. I tillegg blir det hospitering til G-96 og løpsteknikk med Håvard på onsdag for enkelte. Sørg for å få med deg hva du skal møte opp på!

Mandag:
TG 3 kl 16:30
Hosp G-96: Bessi K og Lasse N

Tirsdag:
Hosp G-96 kl 17:30: Simen S, Herman KS, Fredrik Å, Torbjørn R, Henrik K, Sigurd N

Onsdag:
Løpsteknikk med Håvard kl 16:30: Marius Omreng, Alexander Skeppland, Erik Næss, Benjamin Diesen og Helge Johansen
Løpsteknikk med Håvard kl 17:15:Henrik Moe, Muslim Akin, Martin Søderblom, Theodor Maurstad, Arnt Kristian Trosvik og Martin Remo
Fravær meldes til Håvard!

Torsdag:
Trening TG 1 og 2 kl 16:30
Hosp G-96 19:30: Herman KS og Oscar L

Fredag:
Trening TG 1 og 2 kl 18:30
Hosp til TG1: Vie + Nico
Hosp til TG2: Håvard G

Lørdag:
Fri/egentrening

Søndag:
Trening TG 1 og 2 kl 19:00

De som hospiterer til G-96 melder fravær til Anders Ripegutu (48268519) og IKKE til meg som sitter i Amsterdam!

Klær:
Nå er vinteren kommet for å bli i 2-3 måneder og da må vi lære å kle oss deretter. God og varm jakke til og fra trening + super-/ullundertøy oppe og ned, hue og hansker + bøff. I tillegg er det veldig smart å kunne gå inn i garderoben etter trening for å skifte det innerste laget slik at en er tørr på veien hjem. Anbefaler alle å stikke på Torshov og kjøpe Nike Pro til å ha innerst på trening og kamp + rød nike hue og røde nike hansker. Husk å si at du kommer fra Ullern Fotball for å få klubbrabatten.

Restitusjonsmat:
Her er det veldig mange som er ekstremt flinke, mens noen fortsatt ofte glemmer både drikkeflaske og banan/annen mat.

Disse to tingene er spesielt viktige nå når det er lett å pådra seg sykdom. Vi klarer aldri å unngå skader og sykdom helt, men vi kan minimalisere risikoen ved å være flinke med klær, skotøy, søvn og kosthold. Her trenger vi også hjelp fra foreldrene!

"Champions aren't made in gyms. Champions are made from something they have deep inside them – a desire, a dream, a vision. They have to have the skill, and the will. But the will must be stronger than the skill."
- Muhammed Ali


Snakkes torsdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar