fredag 28. januar 2011

Skøytemoro

Flott innsats på skøytebanen i går. Håper alle hadde det like moro som meg! Oppfordrer alle til ofte gjennom vinteren å ta turen til skøytebanen. Del i lag og ha det moro med å spille bandy. Det er gøy å få litt skøyteferdigheter i kroppen, og mange som ikke hadde altfor mye erfaring på isen hadde stor fremgang bare på den tida vi holdt på i går.

Det er lettere å ta turen til skøytebanen hvis man vet at det er noen kompiser der å spille med. På fredager er det ingen organiserte bandyaktiviteter på banen. Fra kl 6 spilles også musikk på anlegget. Jeg oppfordrer derfor gutta på Ullern 98 til å ta turen til skøytebanen på fredagsettermiddagene fra kl 5 og ha det moro sammen der!

5 kommentarer:

  1. spilles det musikk og sånt alle dagene i uka ?

    SvarSlett
  2. På mandager synger GH hits fra 80 tallet. Tirsdager jodler Magne mens Bendiksen sjeller ut folk hver onsdag. Torsdager er Bjørn Gunner på plass med sin nynorske tolkning av bokmål, mens Frank avslutter uken med sin isdans samtidig som han slår sprekker i isen med sin nye versjon av "Barbiegirl". KP tar frem megafonen på lørdager og søndag er det fri.

    Dette er det jeg håper på, men det er nok bare musikk fredager så vidt jeg har forstått.

    God helg!

    SvarSlett
  3. Synd det ikke er en "like"-knapp her...

    SvarSlett
  4. går gjerne på skøyter en gang til :) det var gøy. fra oscar l

    SvarSlett
  5. Banen er stort sett ledig hele tiden Oscar, få med deg noen venner og sus nedom!

    SvarSlett