søndag 20. november 2011

Uke 47- Planlegging

Begge kampene idag viser at uten entusiasme og innsats kommer en ingen vei, heller ikke på fotballbanen. Dersom disse to viktige ingrediensene er fraværende kan vi ikke forvente å spille jevnt mot såpass bra motstand som begge lag møtte idag. Da får en fort et eller to slag i trynet. Men, som SLY sa "It ain’t how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. How much you can take, and keep moving forward". Dersom en ikke oppnår det en ønsker (både kortsiktig og langsiktig) er det lett å ty til unnskyldninger og peke på eksterne årsaker, men det er alltid en selv en må se på først og hva du/vi kan gjøre annerledes.


Planlegging med hensyn til skole:
Kommende uke har eg forstått at det er travelt med tentamen på skolen. Da handler det om å planlegge uken godt og bruke tiden slik at en klarer å kombinere det med trening. Det forventes at alle klarer dette og at ingen må melde forfall pga skole! Slike perioder kommer ikke brått på noen av dere og da skal det være mulig å være litt i forkant slik at en får tid til alt en ønsker å være med på. Det er selvfølgelig positivt at dere ønsker å gjøre det bra på skolen og tar utdanningen på alvor, men det er absolutt ingenting som tilsier at det må gå utover fotballen. Bruk derfor litt tid på å planlegge ukene slik at vi unngår unødvendige forfall. Samtidig er det helt nødvendig at dere er flinke på restitusjon med såpass travle uker.

Treningen imorgen blir rolig etter testing og kamp de to siste dagene. Det blir en 40 min økt med Håvard med fokus på bevegelighet, en kort pasningssekvens og possession til slutt.

Denne uken starter vi også opp med hospitering (se ukeplan).

Mandag: Trening TG 1-3 kl 16:30
Hosp til G-96 kl 17:30: Herman KS
Tirsdag: Spillermøte TG-2 kl 17 og TG-1 kl 19:15
Hosp til G-96 kl 17:30: Oscar L + Simen
Onsdag: Trening TG 1-2 kl 16:00
Hosp til TG-1:Nico + Vie
Hosp til TG-2: Håvard G
Torsdag: Hosp G-96 kl 19:30: Simen + Fredrik Å
Fredag: Egentrening/fri (se oppdatert artikkel om løpsteknikk med Håvard - ingen gruppe denne fredagen)
Lørdag: Egentrening/fri
Søndag: TG 1-3 Spinning på Elixia (Skøyen)kl 16:30 (se egen artikkel)


Da er vi ferdig med spillersamtaler og alle har nå sin egen spillerprofil. Den vil bli sendt ut per mail til alle. Minner derfor alle om å sjekke mailen sin minst et par ganger i uken da informasjon vil bli sendt til deg og ikke til foreldrene (i de fleste tilfeller).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar