mandag 19. desember 2011

God Jul og Godt Nyttår!

Ønsker å takke alle spillere, foreldre, oppmenn og andre som har bidratt rundt G-98 kullet for et fantastisk år! Vi i trenerteamet er veldig fornøyd med både det sporslige og det sosiale gjennom året. Kullet virker sammensveiset på tvers av treningsgruppene og trivselsfaktoren er høy.

Det aller viktigste som spiller i Ullern Fotball er å ha det gøy, noe eg tror de fleste kan skrive under på at de har hatt. Prestasjonene til alle 3 lag har vært formidable, samtidig som resultatene heller ikkje har vært så hakkanes gale. Vi er det laget i Oslo som har tatt flest poeng av alle klubber som deltar med 3 lag. Det viser at vi driver godt både på sats og bredde og at dere legger ned en skikkelig innsats uke inn uke ut.

Som eg nevnte på julebordet er det mange av dere som bruker mye tid på Ullernbanen utenom fellestreningene. Det er kanskje det vi er mest fornøyd med å ha oppnådd denne sesongen. G-98 har startet en trend hvor det er kult å være på Ullernbanen og bedrive egentrening! De aller ivrigste ser også hvor effektivt dette er da de har fått sjansen på et høyere nivå i løpet av sesongen. Vi håper dette forsetter å øke i omfang i 2012 og at dere drar med dere både yngre og eldre spillere. Tenk all den tiden som går vekk til playstation, pc og i sofasitting i løpet av en uke... Litt av denne tiden burde du kanskje heller bruke på egentrening, dersom du har ambisjoner utover det reint sosiale.

Ønsker alle en fin og avslappende ferie!

P.S Minner om påmelding til Futsal i romjulen! (les på bloggen)

P.S 2 Evaluering til alle i TG1-3 sendes ut i disse dager. Vi ønsker en tilbakemelding fra samtlige ila ferien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar